Дистанційне навчання
Новини ліцею
→Міська спартакіада серед учнів ПТНЗ з настільного тенісу та шахів.
→Всеукраїнський конкурс фахової майстерності серед учнів ЗП (ПТ) О з професії "Муляр"
→ІІ етап щорічного обласного конкурсу художньої самодіяльності
→Семінар-практикум на тему "Інновації в професійному просторі за будівельним напрямком"
→Інформація щодо проведення круглого столу
→"Кухарів вмілі руки можуть диво створити!"
→відкритий урок на тему: Органічні речовини як основа сучасних матеріалів
→відкритий урок на тему: «Нанесення розчинової суміші соколом на стіну».
→Майстер-клас з творчої роботи "Вироби  з пластикових труб"
→Майстер-клас "Приготування бризолі"
→ІІІ обласний фестиваль-конкурс української пісні серед учнів ПТНЗ
→Конкурс художньої самодіяльності "Ми любимо тебе Україно"
→ГОЛОДОМОР 1932-1933, ПАМ'ЯТАЄМО!
→Конкурс професійної майстерності "Продавець 2017"
→I етап VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка
Майстер-клас "Приготування бризолі"

13.12.2017 р. у МПЛБ відбувся майстер-клас "Приготування бризолі" майстра в/н Алексєєвої Л.К. для учнів 34 групи з професії "кухар-кондитер". Учні мали можливість побачити технологію приготування брізолі. 

Брізоль - черговий шедевр французької кухні. З французької мови слово "брізоль" перекладається як "смажений в яйці, омлеті", що також описує і свм спосіб приготування, технологію приготування страви.


Опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 115